Eerste Correctieproeven!!

Dames en heren, koeken en peren,

Het is zover!!! Gisteren heb ik een mail gekregen met de eerste correctieproeven. Hierin is de cover gemaakt, het binnenwerk geregeld en al het andere dat moet worden gedaan voor het maken van een boek. Ik moet deze eerste correctieproef voor woensdag nakijken en dan wordt het veranderd, waarna het bijna naar de drukker gaat.

Het ziet er super vet uit, de cover hebben ze mooi gemaakt en slim aangepakt. Er zijn nog wat kleine dingetjes, maar dat zijn niet al te grote problemen.

Het is vanaf vandaag, vrijdag 15 oktober 2021, nog precies twee weken totdat het boek uitkomt. Zoals het nu staat gaat alles volgens planning. Ik hoop dus ook al snel mijn eigen boek vast te kunnen houden, want zodra ik de correctieproeven zag kwam het wel binnen: 'Ik heb gewoon een boek geschreven, een eigen boek!!!' Dat is toch wel echt iets bijzonders en dat kwam binnen toen ik het officiële gebrabbel zag: 1e druk, Jonathan Rinia, ISBN, etc, etc.

Dat was het voor deze week. Vergeet niet: Wil je op de hoogte blijven? Stuur me gerust persoonlijk een berichtje. Ook kun je het aan iedereen vertellen die je kent, je ouders, vrienden, buren, leraren, die verre oom die je nooit spreekt, de zwerver op de hoek van de straat of toevallige langskomers in de stad. Of je houdt het voor jezelf dan is het ons kleine geheimpje.

Groetekes, <3

Jonathan


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Voorraad

Verkoop!!!

De drukker

Eerste Correctieproeven!!

De Cover