Definitief Manuscript

Hai hai,

Jaja, het is zover. Na wat feedback van de uitgever te hebben verwerkt, is het manuscript definitief! Na het weekend stuur ik het in, waarna het natuurlijk nog niet klaar is. De uitgever gaat bezig met drukken, opmaak, etc en ik moet druk bezig met het verzinnen van een cover en promotie maken!

Het maken van een cover heb kijk ik al een tijdje naar uit en tegen op, want het is een belangrijk deel en hoe ga ik het doen? Wat is mooi en wat is mogelijk? Op het moment heb ik wel ideeën, maar of ze allemaal even uitvoerbaar zijn betwijfel ik.

Verder zal ik de promotie vooral via social media doen, dus houd die socials in de gaten! Verder is ook mond-op-mondreclame heel belangrijk, dus als je dit leest en je kent mensen die geïnteresseerd zijn, vertel het vooral, wijs ze op deze blog, mijn socials of laat ze contact met me opzoeken.

Als laatste wil ik nog even melden: schroom niet om contact te zoeken, doe me een appje of benader me via mijn socials met vragen, maar ook voor de mogelijkheid om een mail te krijgen zodra het boek er is. Je kan me hier meer over vragen door me dus te benaderen of de volgende zin naar jonathan.rinia.auteur@gmail.com te sturen:

'Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.’

Hierbij geef je toestemming voor een eenmalige mail, als hier niet akkoord mee is gegaan, valt de mail onder spam en dat mag niet van de wetgeving.

Groetekes,

Jonathan


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Voorraad

Verkoop!!!

De drukker

Eerste Correctieproeven!!

De Cover