Begin van een nieuw avontuur

Hai hai,

Wat leuk dat je even komt koekeloeren op mijn auteursblog! Deze blog is toegewijd aan het hele uitgeefproces van mijn boek: 'Engel des Doods'.

'Engel des Doods' is voor mij een bijzonder project, begonnen in 2019, afgemaakt in 2021. Het is een young adult fantasy boek, gericht op, maar niet beperkt tot, young adults! In het boek staan de onderwerpen liefde, balans en vriendschap centraal. Ik zal een samenvatting hieronder zetten.

Er is een planning gemaakt en het ziet ernaar uit dat 'Engel des Doods' al vrij snel verkrijgbaar is. Zoals het nu staat begin november, maar het is nog niet zover, dus ik beloof niets. Op deze site hou ik een blog bij en geef ik updates over het hele proces, van de cover tot het uitgeven.

Groetekes,

Jonathan



Engel des Doods Samenvatting:

Mort leeft een simpel leven als Engel des Doods. Hij heeft één taak en zonder familie, vrienden of andere emotionele banden of afleidingen is dat het enige waar hij zich op hoeft te focussen. Samen met zijn broer Vie, de Engel des Levens, blijft het leven op aarde in balans.

Dit verandert echter als zijn wereld op de kop wordt gezet door Isabelle, een meid in een klein dorp, dat zijn hart direct weet te veroveren. De timing kan haast niet slechter, aangezien Mort en Vie een grote ontdekking doen. Deze kwestie heeft hun onverdeelde aandacht nodig, maar dat is iets dat Mort precies niet heeft op dat moment. Mort moet zijn hoofd erbij houden, terwijl hij het verschil tussen goed en kwaad moet vinden, en boven alles er zelf niet aan onderdoor gaan.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Voorraad

Verkoop!!!

De drukker

Eerste Correctieproeven!!

De Cover